Меркел смята за проблем блокирания акаунт на Тръмп

Свободното изразяване - право от "елементарна значимост"
Обновена: 11 яну 2021 18:23 | 11 яну 2021 18:20, Веселина Йорданова
113
Меркел смята за проблем блокирания акаунт на Тръмп
Снимка: БГНЕС

Германският канцлер Ангела Меркел може да не е сред онези, които приветстваха решението на Туитър (Twitter) за постоянна забрана на акаунта на президента Доналд Тръмп.

Още по темата
Способността да се изразяваш свободно е право от "елементарна значимост", заяви в понеделник говорителят на германския канцлер Щефан Зайберт.

"Може да има намеса в това основно право, но според закона и в рамките, определени от законодателите, а не според решение на ръководството на платформите за социални медии", каза той в Берлин, докато говори пред репортери.

"Погледнато от този ъгъл, канцлерът смята за проблематично, че акаунтът на американския президент сега е трайно блокиран", посочи говорителят на Меркел, цитиран от БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
1
 
! Отговори
ДОГИ КОЧ преди 3 години
Този хер/***/фродит нанесе непоправими щети на Европа, сега защитава из/ро/да Тръмп
87
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Меркел може да каже че неправилно са блокирали Тръмп но ако го каже някой привърженик на Тръмп то това ще е екстремзъм.Няма никаква свобода на словото в САЩ нито в ЕС."Добро утро.
86
2
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Лицемерни немци, те натресоха мутрите на главите на българите"Да не ядосал Меркел" - това е политиката на герб
85
5
 
3
 
! Отговори
дали преди 3 години
Дали някога ще стане ясно с какво джуджето путин държеше тръмп. Според мен най-вероятно е пикантен компромат. Това открай време е изпитан прийом на комунисти ческите тайни служби. Да не забравяме ,че тръмп бе в москва около десет години преди да стане президент. Нищо чудно да е заснет как се прави на мачо с манекенки готови на всичко само и само да станат известни. Все пак и Мелани е от тях....
84
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 94 АнонименСкъпи нежен другарю. Симпатизирам на САЩ но не на сегашната америка а на оная от времената на дивия запад и закона на колта. Сегашната америка е бита карта разрушена от алчните и безкрупулни ционисти като Сорос който си е купил цялата демократическа партия на САЩ. Китай е номер едно и продължава напред .Процесът е необратим
83
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наркоманът Джак Дорси вече никога няма да бъде в безопасност.
82
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Действитята срщу Тръмп са заговор и ще останат в историята като най-голямото падение на американската демокрация.
81
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меркел може да каже че неправилно са блокирали Тръмп но ако го каже някой привърженик на Тръмп то това ще е екстремзъм.Няма никаква свобода на словото в САЩ нито в ЕС.
80
10
 
2
 
! Отговори
антимеркел преди 3 години
Проклета женица крепяща и най-уродливото създание в новата ни история независимо от цената, която ще понесе българският народ...господ да я накаже...
79
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато не го чуем това от устата на другарката Меркел, е фейк заглавие.
78
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ ще се справят и този комунистически натиск. Не за пръв път там се надигат комунистически движения. Преди подкрепяни от СССР сега от Комунистически Китай. И не лъжете че Меркел била казала нещо си. Опитала се е да измие комсомолските си ръчички с някакъв администратор. А тя скоро ще седне до стола Шрьодер в Газпром/
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да проблем е, ама сега е ПО-голям проблем политическият натиск за връщане на акаунта!!! Това е недопустимо, така, че си затваряйте човките поритици и ТОВА Е!
76
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ок де, наистина е ПРАВА Меркел! НО я го погледнете от другия ъгъл! Свободата на частната собственост - свободата да имаш избор да не обслужиш клиент (разбира се не на дискриминационна основа)! Частна мрежа, те си решават! И да туйтър по-скоро ще пострада репутационно и да това може да е шанс за друг ЧАСТНИК да направи нещо по-добро, което да изпревари туйтър с това, че е "по-безпристрастно" в оценката на потребителското съдържание!
75
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво смята? Да почват да налагат по 10 по 20 милиарда долара глоби на комунистическия Twatter и FaceCrook
74
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До А сега сериозноПри това не става дума само за Тръмп а и за много други хора изхвърлени заради различно мнение от ново-комунистите. Дори когато милиони хора напускат туитър и фейсбук и преминават на други платформи, ново-комунистите блокират и другите платформи. Не вярвах че ще доживея такова чудо в сащ. А лицемерието на Меркел е нормално. Разбира се че лично няма да се противопостави! Медиите и приписват заслуга. Но тя страхливо си е оставила вратичка за изход.
73
1
 
4
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
До Анонимен 80Умнико, да избираш или да не избираш някого или дали той е проблем или не, няма нищо общо с елементарни човешки свободи в демократична държава. Които брутално по комунистически са нарушени. И никаква чест не прави това на Меркел, защото бабата не го е заявила сама лично, а се е скрила зад друг човек, от страх. И се ослушва !
72
3
 
12
 
! Отговори
Тая преди 3 години
Веднъж да каже нещо умно !
71
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За това Радев не си прави акаунт. Ще го блокират като Отче наш :DНаправо ще му бръкнат в контакта през руските сървъри.
70
1
 
2
 
! Отговори
руска действителност преди 3 години
Такова безобразие да спрат акаунтите на действащ президент в Русия няма. Там няма действащ президент така или иначе.
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да повярвам, че доживях да чуя такова изказване от дъртата.